Danish
Avatar

Hoefde42DepotetSkalVaek---Nu
@BjarneHansenHoefde42VaekNU

Vi kæmper for af få fjernet giften ved Høfde 42 - det haster!

BjarneHansenHoefde42VaekNU receives DKK315.44 per week from 38 patrons.
Donate  

Statement

Indsamlingen er godkendt! Fra og med den 20. oktober 2019 - har du kunnet bidrage til ildsjælen Bjarne Hansens mangeårige miljø- og oplysningskamp om forureningen ved Høfde 42 og Rønland.
 I 2019 blev tanken luftet. Tanken om at støtte en mands kontinuerlige og frivillige arbejde for en meget vigtig, principiel og mangeårig miljøsag. Nemlig Bjarne Hansens arbejde ved Høfde 42.Initiativtageren til indsamlingen havde kendt Bjarne i fire år, og ville gerne sikre, at Bjarnes ukuelige arbejde sammen med mange miljøbevidste mennesker - og hans hjælper Caroline Castanie i særdeleshed, fremover kunne få en fast månedlig støtte. Der er nemlig mange udgifter forbundet med at invitere politikere på informationsmøder, udgive bøger, lave materiale, informere og investere ustyrligt mange timer i vores fælles fremtid og bedste. 

 Mere end 200 personer sagde ja til at støtte indsamlingen med et fast månedligt beløb ... når den blev sat i gang, så nu skal det følges op med handling. Opret donationsbrugerprofil og vælg beløb du ønsker at støtte med, lige her. 
 Kæmpe respekt for dit arbejde, Bjarne - og til alle jer der igennem årene har bakket op og hjulpet. Det har været en stor inspiration at opleve i de sidste fire år. Tak - og lad os så komme i gang. 

Til deling, glæde og inspiration.

Indsamlingens mål:

1) At få fjernet giften ved Høfde 42 før det forsvinder i havet - det haster!

2) Identificere ejerskabet af og ansvaret for giften i Rønlands jorde

3 ) Sikre at giften i Rønlands jorde ikke siver ud i Limfjorden

4) Oplyse om og arbejde for at få renset op ved andre generationsforureninger i Danmark

Information om arbejdet, indsamlingen støtter, kan du løbende følge i Facebookgruppen af samme navn som indsamlingen. Find den her: https://www.facebook.com/groups/663641817017532/?epa=SEARCH_BOX

Lidt baggrund: Indsamlingen er startet af René Gade, der sympatiserer med Bjarne Hansens mangeårige arbejde - og alle de ildsjæle, der har hjulpet igennem tiden. Indsamlingen er godkendt af indsamlingsnævnet og kører et år af gangen - begyndende fra den 20. oktober 2019.

Alle bidrag går ubeskåret til det beskrevne arbejde. Bjarne Hansen modtager donationerne og betaler skat af denne indtægt. Ligeledes er der nogle mindre gebyrer til indsamlingstjenesten Liberapay i forbindelse med overførsler osv.

Der er bevidst ikke oprettet en almennyttig fond til formålet, idet det ikke er ildsjælen Bjarne Hansens ønske for øjeblikket, da det vil medføre et øget og uønsket bureaukratisk lag i hans frivillige arbejde.

Indsamlingen skal dække løbende udgifter i forbindelse med miljøarbejdet omkring forureningen på Harboøre Tange og andre generationsforureninger. Der er fuldstændig åbenhed om de indsamlede beløb, når året er gået - og en ny indsamling forventes at blive sat i gang, da arbejdet og indsamlingen er tænkt som løbende.

Tusinde tak fordi, du har valgt at støtte arbejdet. Alle bidrag medskaber forbedring og oplysning.

Sådan gør du: Opret blot et brugernavn her på Liberapay.com, vælg et password samt fast beløb at støtte med - så er du i gang med at hjælpe. Det valgte beløb, du vil donere pr. uge, kan du vælge at betale samlet fire gange om året i stedet for hver måned (12 gange). Så spares der lidt gebyrer. 7,5 kr. pr. uge kan du eventuelt betale - men samlet i kvartalsbetalingsdage eller lignende. Det er ret simpelt, og du bruger blot dit betalingskort.

Når de 12 måneder, indsamlingen er godkendt, er gået, så stopper din donation automatisk. Herefter vil der formentligt blive søgt kontinuerligt om en ny indsamlingsordning for 12 måneder. Til denne tid vil det ikke længere være denne første indsamlings initiativtager, der står for oprettelsen - men derimod modtageren selv, Bjarne Hansen. Således beholder ildsjælen selv styringen og kan fortsætte med ejerskabet over den gnist, der nu er startet.

History

BjarneHansenHoefde42VaekNU joined 1 year ago.

Income Per Week (in Danish Krone)

Number of Patrons Per Week